Esitteet

ADHD-liitto tekee esitteitä eri kohderyhmille ADHD:hen liittyen. Liiton sivuilla voit lukea esitteitä tai tulostaa niitä pdf-muodossa. Joitain niistä on mahdollista tilata myös painettuina versioina.  Jos haluat tilata esitteitä, tee tilaus verkkokaupan kautta. Pienin tilattava määrä on 5 kpl.

ADHD-liiton Jäsenkirje

Puhelinneuvonta

ADHD-liiton puhelinneuvonta-aika on:

ma 13-15 sekä ke ja to klo 9–11

PUHELINNEUVONNAN NUMERO ON 040 541 7696

Puhelinneuvonta on niin yksityishenkilöitä kuin ammattilaisia varten. Puhelinneuvontaan voit soittaa jos haluat keskustella aktiivisuuden ja tarkkaavuuden haasteisiin liittyvistä kysymyksistä, esimerkiksi tutkimuksiin ja hoitoon hakeutumisesta, kuntoutuksesta tai kaipaat vinkkejä ja näkökulmaa arjen sujuvoittamiseksi.

Neuvontanumeroon vastaavat liiton työntekijät. Neuvonta tapahtuu yleisellä tasolla, ja siinä ei oteta kantaa asiakkaiden yksilöllisiin hoito- ja kuntoutustoimenpiteisiin tai lääkityshoitoon. Näistä asioista tulee aina keskustella hoitavan tahon kanssa. Puhelu maksaa normaalin matkapuhelumaksun. Yllä olevasta kuvasta painamalla pääset sivuillemme.

Chatti mahdollisuudet

ADHD-liiton kahdenkeskinen Chatryhmä sekä ryhmäChat

Verkkosivuillemme (adhd-liitto.fi) avatussa kahdenkeskeisessä chatissä tukea tai arjen keinoja tarvitseva adhd-oireinen aikuinen, lapsen tai nuoren vanhempi sekä tietoa tarvitseva ammattilainen saavat yhteyden ADHD-liiton työntekijään.

Chat on auki ti, to ja pe 13-15. Neuvonta tapahtuu chatissä anonyymisti ja kahden kesken. Chatissa voi jutella luottamuksellisesti tai saada tukea monenlaisiin arkisiin adhd:ta koskeviin kysymyksiin, sekä vaikkapa oikea-aikaiseen palvelujen piiriin hakeutumiseen liittyen.

Kaikille avoimissa ryhmächateissä keskustelemme eri teemoista mukaan kutsuttujen yhteistyökumppanien ja kokemustoimijoiden kanssa Hyvä kysymys -alustalla. Yllä olevasta kuvasta painamalla pääset sivuillemme.

Seuraamalla sosiaalisen median kanavamme Facebookissa (ADHD-liitto ry) ja Instagramissa (@adhdliitto) saat tietoa monista ADHD-liiton ajankohtaisista asioista, myös chateistä.